Young Life és una organització juvenil internacional d’inspiració cristiana fundada l’any 1941 i formada per un grup de persones amb vocació de treballar amb joves i adolescents.

Volem contextualitzar aquesta associació internacional a la nostra cultura i a les necessitats dels nostres joves. Comptem amb un equip humà que treballa amb vocació, fent una inversió personal en les vides de cadascun dels joves amb els quals treballa.

Young Life es troba en més de 100 països dels 5 continents, on cada any treballa amb gairebé un milió d’adolescents, gràcies al treball de 60.000 voluntaris i 5.000 empleats.

L’objectiu general de Young Life és crear, desenvolupar i promoure tot tipus d’activitats i accions orientades a la defensa, l’educació i el desenvolupament integral del jove i de l’adolescent. Estem compromesos a contribuir i ajudar en la formació i educació en els valors positius que han de servir de base per a la nostra societat, motivant a cada jove a viure i a seguir a Jesús com a model de vida.

Des de Young Life Volem transformar el nostre entorn des de l’acció solidària, a partir del compromís i la responsabilitat, respectant i estimant incondicionalment a cada jove i adolescent independentment dels seus interessos, participació o resposta als nostres programes o activitats.